Home  Extra  Auto's  Goede doelen  Huis en wonen  Eten en drinken  Dating  Dieren  Computer  Games  Verzekering  Lenen  Sport
 


bol.com Partner


Lenen
Lees alles over lichaamstaal in
het boek van lichaamstaalexpert
Frank van Marwijk

Bestel het boek LICHAAMSTAAL bij
bol.com of Managementboek.nl

Verzeker jezelf hiervan

Ben jij zelfverzekerd of zelf verzekerd? Dit is een leuke woordspeling, maar in feite zijn ook er veel overeenkomsten tussen deze twee. In beide gevallen gaat het om het risico dat je neemt, afkoopt of vermijdt. In een eerder artikel heb ik geschreven wat je kunt doen om zelfverzekerd over te komen. Door je lichaamshouding en een gedurfde manier van doen kun je op anderen zeker en overtuigend overkomen. Door de reacties die je krijgt ga je je ook werkelijk zeker voelen over jezelf. Maar veel mensen vinden dit makkelijker gezegd dan gedaan. Ze voelen zich niet zo zeker van zichzelf omdat ze het gevoel hebben dat anderen hen voortdurend beoordelen op wat ze doen. Ze zijn bang voor afkeuring en gezichtsverlies.

Daardoor vermijden ze dingen die bedreigend overkomen zoals het spreken voor een groep of het flirten met de man of vrouw van hun dromen. Vermijden is zelden de beste keuze om iets te bereiken. Soms moet je risico's nemen; dingen ontdekken. Het is ook meestal niet erg als het een keer fout gaat. Als je er over nadenkt kan je weinig gebeuren - het nemen van riscio maakt je alleen sterker.

Durf je het risico te nemen?

Toch is dat niet met elk risico het geval. Niet elk risico kun je vermijden en niet elk gevaar hoef je te trotseren. Elk risico dat je neemt kan leiden tot (materiele) schade of verlies. Ieder mens kan immers iets overkomen. Je kunt bijvoorbeeld ziek worden, je huis kan afbranden, je auto kan schade krijgen - bijvoorbeeld door een ongeluk of diefstal. En je kunt ook zelf een ongeluk veroorzaken, waardoor de ander door jouw schuld schade oploopt. En wat als je die schade dan niet kunt betalen? De ander zou daarvan dan de dupe zijn. Sommige verzekeringen, zoals de wettelijke aansprakelijkheid zijn daarom verplicht. Maar dat houdt niet in dat je geen keuze hebt in de manier waarop je je verzekert. We verzekeren ons voor de meest uiteenlopende zaken, om aan minder risico's bloot te staan.

Of een bepaalde verzekering werkelijk zo nodig is, blijft dat altijd een inschatting. Wat moet je verzekeren en wat niet? Dit kan per persoon verschillen. Verzekeringsmaatschappijen geven je daar graag informatie over. Uiteindelijk weeg je zelf af wat je wilt verzekeren en welk risico je durft te nemen. Verder is het natuurlijk nuttig om de prijzen tussen verschillende verzekeringen te vergelijken.

Lichaamstaal bij baby's Frank van Marwijk
  Lichaamstaal bij baby's  
Kan een baby praten? Ontdek dit en nog veel meer in het succesvolle boek Lichaamstaal bij baby's van Frank van Marwijk. In dit boek staat de communicatie tussen ouder en baby centraal. Het boek biedt boeiende informatie aan ouders met baby's en aan iedereen die beroepsmatig met baby's te maken heeft. Ook leuk als kraamcadeautje.

 Meer informatie
 Hoofdstukindeling
 Online bestellen

Manipuleren kun je leren

geschreven door lichaamstaalexpert
Frank van Marwijk


Meer dan 30.000 exemplaren!
Bestellen via Managementboek
Bestellen via Bol.com

Informatie

Indien u belangstelling heeft voor een presentatie over lichaamstaal binnen uw bedrijf of vereniging dan geven wij hierover graag meer informatie.

Bodycom Lichaamscommunicatie
Voorschoten
K.v.K. Haaglanden 28088572
https://www.lichaamstaal.nl
e-mail:
telefoon: 06 16024219


Bodycom Lichaamscommunicatie.Lenen
Terug naar Index
Boeken op onderwerp:
verzekering
sport
geldzaken
emotie
lichaamstaal
relativeren
communicatie
mensenkennis
psychologie
complimenten
be´nvloeding
manipuleren
solliciteren

Doe niet zo moeilijk
De kunst van het relativeren
Doe niet zo moeilijk - de kunst van het relativeren
Een nieuwe uitdaging? Zet dan je schouders eronder! Valt het uiteindelijk tegen? Haal dan je schouders op! #lichaamstaal #relativeren.

Bestellen bij:
Managementboek.nl
Bol.com

Meer over relativeren


Manipuleren kun je leren
Meer dan 30.000 exemplaren!
Manipuleren kun je leren
Frank van Marwijk schrijft over subtiele lichaamstaal en be´nvloeding via onbewuste kanalen in zijn boek Manipuleren kun je leren

Bestellen bij:
Managementboek.nl
Bol.com

Nieuwe pagina's:
Manipuleren kun je leren
Complimenten in relaties
Persoonlijke lichaamstaal
Combinaties van lichaamssignalen
Lichaamstaal van dieren
Griekse gebaren
Franse gebaren
Kus-test
Ademhaling
Ruzie maken
Expressiespel
Schaduwen lezen?
Lichaamstaal van kinderen
Ogentest
Gedachtenlezen?
Ik weet het niet...