Home  Extra  Auto's  Goede doelen  Huis en wonen  Eten en drinken  Dating  Dieren  Computer  Games  Verzekering  Lenen  Sport
 


bol.com Partner


Computer
Lees alles over lichaamstaal in
het boek van lichaamstaalexpert
Frank van Marwijk

Bestel het boek LICHAAMSTAAL bij
bol.com of Managementboek.nl

Lichaamstaal van dieren


Dieren kunnen niet praten - afgezien van een enkele slimme papegaai. En het is maar de vraag of die begrijpt wat hij zelf uitkraamt. Dieren kunnen hun bedoelingen in ieder geval niet duidelijk maken met woorden, zoals wij die gebruiken. Toch kunnen dieren uitstekend duidelijk maken wat ze willen. Honden of katten onderling, begrijpen elkaars bedoeling uitstekend. Ze communiceren door middel van lichaamstaal. Mensen met katten, honden of paarden kunnnen ook leren de woordenloze taal van hun dier beter te begrijpen. Ze kunnen er ook in oefenen zich te uiten op een manier die erg lijkt op de manier waarop het dier zich uitdrukt. In de toekomst zal er op deze site meer te vinden zijn over de lichaamstaal van dieren. Wil je meer lezen over de lichaamstaal van dieren? In diverse bladen wordt vaak het gedrag van dieren uitgebreid besproken. Wat denkt jouw hond, kat, vogel of paard?


Hieronder vind je enkele boekjes vinden om de lichaamstaal van honden en katten beter te leren begrijpen en spreken.

Boek: Het gedrag en de lichaamstaal van uw hond beter begrijpen

Alles wat u moet weten voor een optimale verstandhouding met uw viervoeter Ook al kunnen honden niet spreken, toch hebben ze hun eigen taal om zich verstaanbaar te maken. Ze maken gebruik van hun lichaamstaal om hun baasje te laten weten hoe ze zich voelen en wat ze willen. Helaas begrijpen we niet altijd wat een hond wil vertellen of erger, zien we zelfs helemaal niet dat hij iets van ons verlangt. Dankzij dit boek leert u de lichaamstaal van uw hond interpreteren. U krijgt inzicht in de zintuigen en in de manier waarop een hond zijn omgeving waarneemt. U leert het eet- en territoriumgedrag begrijpen en krijgt een antwoord op vragen met betrekking tot het jachtinstinct en de rangorde in het leven van honden. Bovendien geeft het boek adviezen over ongewenst gedrag en hoe u dit kunt voorkomen. Met andere woorden, biologe en hondentrainster Heidi Rogner biedt u een heleboel tips en praktische informatie om de relatie met uw hond nog te verbeteren.

Boek bestellen

De lichaamstaal van uw hond
  Gedrag en lichaamstaal
van uw hond beter begrijpen
  Heidi Rogner
  Centrale Uitgeverij Deltas
  ISBN13: 9789024378166

Boek: Het gedrag en de lichaamstaal van uw kat beter begrijpen

Als katten konden praten ... zijn katten echt solitaire en eigenzinnige dieren? Het is voor de baasjes in ierder geval soms moeilijk om hun beweegredenen, tegenstrijdigheden en uitgeproken personnlijkheid te begrijpen. Maar juist die onvoorspelbaarheid maakt het zo boeiend om met katten samen te leven. Dit boek gaat dieper in op het gedrag van onze huisdieren en laat alllerlei soorten katten aan bod komen: eigenzinnige en besluiteloze karakters, echte muizenvangers en slome slapers, toegewijde vleiers en coole katers. Dankzij dit boek leert u: - de lichaaams-en klanktaal van uw kat te begrijpen - de verschillende soorten gedragingen en hun oorzaken te herkennen - gedragsproblemen te voorkomen. Leer de gedragingen van uw kat beter begrijpen, de klanktaal leren interpreteren en een goede verstandhouding te ontwikkelen.

Boek bestellen

De lichaamstaal van uw kat
  Gedrag en lichaamstaal
van uw kat beter begrijpen
  Isabella Lauer
  Centrale Uitgeverij Deltas
  ISBN13: 9789044715217

Gezichtsuitdrukking en karakter

De aard van het beestje?
Mensen die lang met elkaar samenleven nemen na verloop van tijd vaak dezelfde gezichtsuitdrukkingen en manieren van doen van elkaar over. Mensen gaan dus steeds meer op elkaar lijken als ze intensief contact met elkaar hebben. Er wordt zelfs wel eens beweerd dat sommige mensen na verloop van tijd ook steeds meer op hun huisdier gaan lijken (of andersom). Omdat lichaamstaal iets over onszelf vertelt, wordt wel gedacht dat bij deze gelijkenissen misschien ook het karakter van dier en baas overeenkomsten heeft. Zou dat waar zijn.....? Pas geleden ontving ik de onderstaande foto's. De gelijkenis tussen mens en dier zullen je hier in ieder geval niet ontgaan. (De serieuze lezer van deze site wil ik graag adviseren om deze pagina met een glimlach te bekijken ;-) )

Lichaamstaal bij baby's Frank van Marwijk
  Lichaamstaal bij baby's  
Kan een baby praten? Ontdek dit en nog veel meer in het succesvolle boek Lichaamstaal bij baby's van Frank van Marwijk. In dit boek staat de communicatie tussen ouder en baby centraal. Het boek biedt boeiende informatie aan ouders met baby's en aan iedereen die beroepsmatig met baby's te maken heeft. Ook leuk als kraamcadeautje.

 Meer informatie
 Hoofdstukindeling
 Online bestellen

Manipuleren kun je leren

geschreven door lichaamstaalexpert
Frank van Marwijk


Meer dan 30.000 exemplaren!
Bestellen via Managementboek
Bestellen via Bol.com

Informatie

Indien u belangstelling heeft voor een presentatie over lichaamstaal binnen uw bedrijf of vereniging dan geven wij hierover graag meer informatie.

Bodycom Lichaamscommunicatie
Voorschoten
K.v.K. Haaglanden 28088572
https://www.lichaamstaal.nl
e-mail:
telefoon: 06 16024219


Bodycom Lichaamscommunicatie.Computer
Terug naar Index
Boeken op onderwerp:
dieren
honden lichaamstaal
katten lichaamstaal
paarden lichaamstaal
vogels lichaamstaal
konijnen lichaamstaal
schildpad lichaamstaal
lichaamstaal
relativeren
communicatie

Doe niet zo moeilijk
De kunst van het relativeren
Doe niet zo moeilijk - de kunst van het relativeren
Een nieuwe uitdaging? Zet dan je schouders eronder! Valt het uiteindelijk tegen? Haal dan je schouders op! #lichaamstaal #relativeren.

Bestellen bij:
Managementboek.nl
Bol.com

Meer over relativeren


Manipuleren kun je leren
Meer dan 30.000 exemplaren!
Manipuleren kun je leren
Frank van Marwijk schrijft over subtiele lichaamstaal en be´nvloeding via onbewuste kanalen in zijn boek Manipuleren kun je leren

Bestellen bij:
Managementboek.nl
Bol.com

Nieuwe pagina's:
Manipuleren kun je leren
Complimenten in relaties
Persoonlijke lichaamstaal
Combinaties van lichaamssignalen
Lichaamstaal van dieren
Griekse gebaren
Franse gebaren
Kus-test
Ademhaling
Ruzie maken
Expressiespel
Schaduwen lezen?
Lichaamstaal van kinderen
Ogentest
Gedachtenlezen?
Ik weet het niet...